Welkom op de website van Autobedrijf Martens in Oudega

Werkplaats


De werkplaats van Autobedrijf Martens is voorzien van 2 hefbruggen en van alle moderne diagnose apparatuur. In de werkplaats wordt het klein en groot onderhoud voor personenauto’s en bedrijfsauto’s gedaan. Maar ook kunt u bij ons terecht voor het inbouwen van een alarmsysteem, airco service, schade reparatie, uitlijning, en APK keuringen (erkend APK keuringsstation) kunt u bij Autobedrijf Martens terecht. Wij zijn u graag van dienst met alles dat met uw auto te maken heeft.


Het kan zijn dat u uw auto, in geval van onderhoud, reparatie of voor een van bovenstaande services, voor een of meerdere dagen bij Autobedrijf Martens moet achterlaten. Gedurende deze periode kunt u gebruik maken van de leenauto die door Autobedrijf Martens gratis ter beschikking kan worden gesteld. Voor deze extra service geldt wel, reserveer tijdig want het aantal leenauto’s is beperkt.


Als extra service bieden wij, na aanschaf van een set winterbanden bij Autobedrijf Martens, gratis opslag van uw zomerbanden gedurende de winterperiode en gratis opslag van uw winterbanden gedurende de zomerperiode.